keskiviikko 6. toukokuuta 2015

viikkoa jämsä cityssä

Huoh,

Ei viikkokaan riitä jämsän reissulle. Tuntuu ettei mitään ole sanut aikaiseksi vaikka perjantaina lähettiin tänne. Noh ainakin on saanut viettää kummi tytön kanssa laatu aikaa. Ihan mahtava likka.
Tämän vuoden sirkus finlandiakin oli melkoisen jännä. Kyllä kavereilla on työ mutta ihmiset he osaavat viihdyttää hurjilla tempuilla. Oli jätetty turvavaljaat vähemmälle joka tietenkin teki tempuista jännempiä. Saapahan nähdä että löydetäänkö me itsemme uudestaan ensivuonna katsomosta.
Kauppoja on kierretty moneen otteeseen. Eilen siskon ja sen likan kanssa ja tänään olikin mummon kierrätys kaupoissa.
Jämsän vehkalaan piti eksyä (varmaan ainut kunnon vaatekauppa tällä seudulla mutta paras palvelu) Hinnat ei ihan ilahduta mutta harvoin sitä sinne eksyy :)
Vielä on loppu viikolle ohjelmaa ja kavereitten näkemistä pitkästä aikaa. En ole vielä päättänyt milloin ja millä sitä kotia eksyis mutta ensi viikolla siukku tuleekin meille. Kunnon lapsi täyteinen parit viikot.
Ihanaahan tämä on mutta kyllä se vähän raskasta taitaa olla. Enpähän ainakaan jumita kotona neljän seinän sisällä. Karkkia, kahvia ja  muuta vedetty naamariin oikein urakalla. Karkki lakko alkakoon kun kotia pääsen :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti